Over Slow Smoking BBQ

Hey! Tof dat je je wilt verdiepen in de wereld van barbecueën! Ik ben Tim en in het voorjaar van 2017 heb ik mijn eerste echte smoker aangeschaft. Gewapend met het boek ‘Smokey Goodness’ van Jord Althuizen ging ik aan de slag en kreeg ik de smaak letterlijk te pakken. Voor mij is het aansteken van de barbecue de ultieme vorm van ontspanning en ik kan intens genieten van een mooi stuk vlees dat met liefde bereid is.  Leuk als je met mij meegaat op deze barbecue-reis, want ik ben zeker geen chef en leer elke keer als ik hem aansteek weer een beetje bij.

2 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Jan Willms schreef:

  hele mooie site Tim leuke tips en mooie recepten
  die kippendijcake gaa ik zeker een keer proberen
  Jammer dat ik op de camping alleen op gas mag grillen

  1. Tim schreef:

   Bedankt Jan! De cake is hier favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *